Webdesign portfolio

Staat jullie nieuwe website hier volgende maand ook tussen?

PublisherPartners timmert flink aan de weg! Elke week starten we de samenwerking met nieuwe klanten uit verschillende branches en inmiddels hebben we al een heel aardig webdesign portfolio opgebouwd. Klanten voor wie we graag werken en werk waar we trots op zijn. We brengen deze websiteprojecten graag onder de aandacht dus bekijk ons webdesign portfolio van nieuwe websites die we de afgelopen maanden hebben gerealiseerd.

Webdesign op maat

Elke website uniek vormgegeven

Hieronder vind je een aantal recent door ons opgeleverde webdesign projecten. We ontwerpen elke nieuwe site in ons webdesign portfolio op maat.

Groeiend webdesign portfolio

Websites in elke branche

PublisherPartners heeft klanten in elke branche, bijvoorbeeld webdesign voor fysiotherapie, vastgoed, uitzendbureaus, advocatenkantoren en training/coaching.

Word ook klant

PublisherPartners bouwt je site

Overtuigd wat we kunnen presteren? Mogen we dan ook jullie helpen om succesvol te worden op internet? Vraag nu je website offerte aan!

Enkele recente webdesign projecten

Werk waar we trots op zijn!

Eerstekeerslagen.nl

Rijschoolhouder John Pereira had snel behoefte aan een nieuwe frisse mobielvriendelijke website waarop hij zelf gemakkelijk de teksten kan schrijven. En dat kan hij nu heel gemakkelijk met CMS WordPress! De nieuwe site was in één week klaar!

↳ Bezoek website

Woningenopkoop.nl

Op Woningenopkoop.nl kunnen particulieren terecht die moeite hebben met het verkopen van hun woning. Vastgoedinvesteerders kunnen bij interesse een opkoopbod uitbrengen op de woning. Meer dan 1.000 mensen hebben al gereageerd!

↳ Bezoek website

Tielemans-banden.nl

Op zoek naar een nieuwe autoband of velg? Bij Tielemans Banden in Veldhoven kun je terecht! Van letterlijk alle merken heeft Tielemans banden en velgen op voorraad. Tielemans houdt zelf de webteksten en de voorraad banden bij op de nieuwe website.

↳ Bezoek website

Fysio-vansmeden.nl

Voor Fysiotherapieprakijk Van Smeden in Marum (Groningen) hebben we een compleet vernieuwde website gerealiseerd, uiteraard volledig mobielvriendelijk en gebouwd met WordPress. “Team Van Smeden” zorgt nu zelf voor de website-content!

↳ Bezoek website

Advocatenkantoorgovers.nl

Advocaat Michel Govers uit Tilburg was toe aan een nieuwe professionele website met aandacht voor zijn bestaande huisstijl en met een prettige mobielvriendelijke leesbaarheid. PublisherPartners realiseerde de website en kreeg meteen nóg een opdracht!

↳ Bezoek website

Meinbv.nl

Schoonmaakspecialist MEIN uit Eindhoven kwam bij PublisherPartners met de opdracht om op basis van het aangeleverde logo een internet-huisstijl te realiseren voor de werkmaatschappijen Light, Heavy en Facility. Alles is weer spic-en-span!

↳ Bezoek website

Praktijkfysiotherapie.nl

Fysiotherapiepraktijk Nieuw Sloten werkt met een externe copywriter (Willine Geluk) en vroeg PublisherPartners om in samenwerking met haar een nieuwe mobielvriendelijke website te realiseren met “hamburger-menu” functionaliteit en WordPress als content management framework.

↳ Bezoek website

Fysiovanstraten.nl

Fysiotherapeutenpraktijk Van Straten, gevestigd in Laren en Bilthoven, had behoefte aan een gemakkelijk te beheren website, gebouwd op Content Management Systeem WordPress. Het was onder andere belangrijk om het Team Van Straten op een leuke manier te presenteren, en dat is gelukt!

↳ Bezoek website

Fysiospaarndam.nl

Fysio Spaarndam had behoefte aan een duidelijke non-nonsense website. De vorige websitebouwer kon niet voorzien in een website met content management systeem WordPress, en PublisherPartners wel. De overstap was snel gemaakt en de nieuwe website is bovendien mobielvriendelijk!

↳ Bezoek website

SocialCard.nl

SocialCard is een nieuw, slim en trendy Social Platform waarbij consumenten korting op hun aankopen kunnen krijgen bij aangesloten aanbieders en reviews over die aanbieder geven. PublisherPartners zorgde voor het logo en het template design.

↳ Bezoek website

ERPcursus.nl

Altijd fijn om voor een kantoorgenoot een nieuwe website te mogen verzorgen! Zo ook voor ERPcursus.nl, leverancier van SAP cursussen. De nieuwe website is mobielvriendelijk, voorzien van de nodige javascript hoogstandjes en van WordPress als beheersysteem.

↳ Bezoek website

De-cirkel.nu

De Cirkel is een fysiotherapiepraktijk in Groningen voor de behandeling van psychische, emotionele en lichamelijke klachten. PublisherPartners ontwikkelde een nieuw logo en het webdesign van een nieuwe website die prima door De Cirkel zelf met WordPress te beheren is!

↳ Bezoek website

Fysiotherapiewestwijk.nl

Fysiotherapie Westwijk had al de beschikking over een website met een prima look-‘n-feel, alleen die was niet mobielvriendelijk of zelf te onderhouden. PublisherPartners verfriste het webdesign en zorgde voor een mobielvriendelijke website.

↳ Bezoek website

Fysiotherapiebuisman.nl

Voor Fysiotherapie Buisman heeft PublisherPartners zorggedragen voor het webdesign en de technische realisatie van een nieuwe mobielvriendelijke website. En we hebben en passant ook nog het logo van de fysiopraktijk vernieuwd!

↳ Bezoek website

Bekkenfysio.nl

“Zorg asjeblieft voor een aantrekkelijke website, overzichtelijk en ook mobielvriendelijk voor Google!”, zo luidde de opdracht die Bekkenfysiotherapeute Sylvia Nugter meegaf aan PublisherPartners. En da’s prima gelukt! De nieuwe site staat nu hoog in Google!

↳ Bezoek website

BarryRuwe.nl

Fysiotherapeut Barry Ruwe uit Ootmarsum vroeg PublisherPartners de huisstijl én website grondig onder handen te nemen. Het resultaat mag er zijn, uiteraard mobielvriendelijk opgezet met de nieuwste webtechnieken! En met recht een fijne webdesign referentie!

↳ Bezoek website

WE-Healthclub.nl

Fysiotherapie / manuele therapie, sportfaciliteiten, een gezellig restaurant met prachtige hotel-accomodatie, en dan ook nog gelegen in hartje Alicante! En WE-Healthclub vroeg PublisherPartners om de online strategie in te vullen! Wauw!

↳ Bezoek website

100goededaden.nl

Lars Fassbender had een idee voor een goede-daden blog-website, dus besloten we te helpen! De content wordt verzorgd door Lars, PublisherPartners zorgde voor het webdesign, een fris logo en een prettig werkende mobiel-vriendelijke website.

↳ Bezoek website

Qompaneo.nl

Voor Qompaneo verzorgde PublisherPartners het ontwerp van een logo, de bijbehorende huisstijlonderdelen én de nieuwe website inclusief webhosting. Het complete plaatje in één keer goed geregeld dus, bij PublisherPartners!

↳ Bezoek website

CanYouLearn.It

PublisherPartners heeft het initiatief genomen om haar kennis over media-creatie en software development te delen met de rest van de wereld. Naast deze website is er ook een YouTube-kanaal opgezet met gratis te bekijken how-to video’s. Bekijk ze gerust allemaal!

↳ Bezoek website

Biedenophuis.nl

Voor vastgoedorganisatie Centrum Vastgoed realiseerde PublisherPartners deze website waarop geinteresseerde particulieren hun woning te koop aan kunnen bieden. Er wordt veel gebruik van gemaakt, onder meer door de goede vindbaarheid van deze site!

↳ Bezoek website

inZaken.eu

Vanuit het gedrukte magazine ‘Hongarije in Zaken’ is enige tijd geleden business-blog InZaken.eu ontstaan. Een team van correspondenten verzorgt de content, PublisherPartners zorgde voor de technische realisatie van de site die uiteraard mobielvriendelijk is.

↳ Bezoek website

TherapiecentrumPetten.nl

Therapiecentrum Petten, actief met onder andere fysiotherapie, manuele therapie en kerntherapie, gaf PublisherPartners opdracht voor het maken van een nieuwe website die mobielvriendelijk is en de organisatie eigentijds positioneert.

↳ Bezoek website

KernMovements.nl

Interim-manager en coach Rene Backus brengt mensen – letterlijk – in beweging met behulp van coaching tijdens wandeltochten. PublisherPartners mocht voor Rene het webdesign van zijn website verzorgen die uiteraard mobielvriendelijk is.

↳ Bezoek website

NewAgeHaarstudio.nl

Haarstudio ‘New Age’ is een begrip in Eindhoven en omstreken. We verzorgden de vormgeving van het nieuwe logo en bijbehorend webdesign en ook voor de technische realisatie van de nieuwe website werd PublisherPartners ingeschakeld.

↳ Bezoek website

Snelpandverkopen.nl

Om woningen rechtstreeks aan te bieden, is Snelpandverkopen.nl in het leven geroepen. De website informeert kort en bondig over de voor- en nadelen van directe verkoop van panden aan beleggers. Voor veel mensen een uitkomst!

↳ Bezoek website

Talents-4u.nl

Voor de internationaal geörienteerde design recruiting & consulting firma ‘Talents-4U’ zorgden we voor de vormgeving en realisatie van de nieuwe website, die werd voorzien van een gebruiksvriendelijk vacature-beheersysteem binnen WordPress.

↳ Bezoek website

FysioFitEindhovenZuid.nl

“Doe maar gewoon, want zo zijn wij ook…”, zo luidde een deel van de briefing van FysioFitEindhovenZuid.nl. Maar wij vinden FysioFit Eindhoven Zuid een bijzondere klant en we hebben met zorg en plezier de nieuwe website gerealiseerd!

↳ Bezoek website

Hanedan.nl

Turks restaurant ‘Hanedan’ in Eindhoven wilde een aantrekkelijke presentatie van het restaurant, met aandacht voor de Turkse specialiteiten die geserveerd worden. PublisherPartners verzorgde met gevoel voor smaak het webdesign van de nieuwe website!

↳ Bezoek website

EU-People.nl

Uitzendbureau ‘EU-People’, specialist in uitzenden, detachering, payrolling en werving & selectie van (met name) Poolse medewerkers, gaf PublisherPartners opdracht tot het realiseren van een nieuw logo en bijbehorende mobielvriendelijke website

↳ Bezoek website